Lligueta: CD La Floresta 0 - FC L'Escala 1 (11:00h)

Lligueta: CF Martorelles 0 - FC L'Escala 3 (12:20h)

Lligueta: CEE Collblanc 0 - FC L'Escala 0 (13:00h)

1/4 Final: FC L'Escala 5 - AE Prat 0 (16:10h)

Semifinal: CEE Collblanc 1 - FC L'Escala 0 (17:50h)

3º-4º Lloc: EF River Monzón 4 - FC L'Escala 2 (19:10h)

Final: UE Sant Andreu 3 - CEE Collblanc 0 (19:10h)

CRÒNIQUES:

Els partits han tingut una durada de 15 minuts a excepció del partit pel 3º i 4º Lloc i la Final que ha estat de 25 minuts.

1ºPartit Lligueta: CF LA FLORESTA 0 - FC L'ESCALA 1

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Didac. Al minut 8 ha entrat l'Oriol per l'Iker.

Gol: 0-1 Joel

Partit dominat pels escalencs en que a part del gol han gaudit de tres ocasions força clares per ampliar l'avantatge per la seva banda els de Tarragona només s'han acostat a la porteria escalenca en un contracop i sense gaire perill.

2ºPartit Lligueta: CF MARTORELLES 0 - FC L'ESCALA 3

Alineació: Joel; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Oriol.

Gols: 0-1 Marcos, 0-2 Iker, 0-3 Iker

Partit dominat de principi a final pels escalencs en el que han fet el seu habitual joc de toc i combinació. Els barcelonins gairebé no han passat de mig camp i quan ho han fet no ha xutat a porteria ja que tant el porter com la defensa escalenca han estat molt atents a les pilotes en llarg del rival.

3ºPartit Lligueta: CEE COLLBLANC 0 - FC L'ESCALA 0

Alineació: Joel; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joan; Didac.

Partit igualat fins als darrers cinc minuts en que els escalencs han abaixat el ritme fet que han aprofitat els de L'Hospitalet per dominar el joc i gaudir de vàries ocasions de gol.

1/4 Final: FC L'ESCALA 5 - AE PRAT 0

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Oriol. Al minut 8 han entrat Narcís per en Marcos, l'Iván per l'Iker i en Didac per l'Oriol.

Gols: 1-0 Joel, 2-0 Marcos, 3-0 Joel, 4-0 Iker, 5-0 Didac

Exhibició escalenca en un partit perfecte, realitzant un joc espectacular de toc i combinació davant el qual no ha pogut fer res l'AE Prat que en la primera fase no havia perdut cap partit. Els escalencs encara haurien pogut marcar més gols ja que han disposat de vàries ocasions per ampliar l'avantatge. Al acabar el partit el FC L'Escala ha estat ovacionat pel públic assistent.

Semifinal: CEE COLLBLANC 1 - FC L'ESCALA 0

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Oriol, Marcos, Joel; Didac. En Narcís ha entrat per en DIdac.

Gols: 1-0

Partit molt igualat en que qualsevol dels dos equips hagúes pogut guanyar. Els cinc primers minuts han estat equilibrats amb domini altern i sense cap ocasió de gol per part dels dos equips. A partir de mig partit els escalencs han passat a dominar el partit, tancant els de l'Hospitalet al seu camp i pressionant molt. Ha estat en aquesta fase del partit en que els escalencs han gaudit de dos ocasions molt clares per avançar-se en el marcador, una d'elles quan tothom ja cantava el gol el porter del CEE Collblanc ha fet una parada antològica en un xut impressionant després que el jugador escalenc s'ha quedat tot sol davant el porter. Després d'aquesta ocasió desaprofitada al cap d'un minut i després d'un contracop espectacular els barcelonins s'han avançat en el marcador amb un molt bon gol, quedavan 5 minuts per acabar el partit i encara hi havia temps per remuntar. Llavors els escalencs ho han intentat però no ha pogut ser ja que els rivals s'han tancat molt bé i només s'ha pogut intentar marcar amb xuts llunyans o bé amb llançaments de falta ja que els de l'Hospitalet als darrers minuts han fet moltes faltes sobretot a en Joel que després de rebre 3 o 4 faltes molt dures ha quedat amb el turmell ben inflat i ja no ha pogut jugar el partit pel 3ºi 4º lloc. El CEE Collblanc en els darrers dos minuts ha gaudit d'una molt bona ocasió per ampliar l'avantatge en un molt bon contracop aprofitant que els escalencs estaven bolcats a la porteria rival per intentar empatar. Quan ha acabat el partit, decepció escalenca ja que s'ha estat ben a prop d'arribar a la final en que s'hagués jugat contra l'històric UE Sant Andreu.

3º-4º Lloc: EF RIVER MONZÓN 4 - FC L'ESCALA 2

Alineació: Joan, Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. Han entrat l'Iván per l'Aleix i en Didac per en Narcís.

Gols: 1-0, 1-1 Marcos, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2 Didac.

Victoria merescuda de l'EF River Monzón que ha demostrat que és un excel.lent equip. El partit ha començat malament pels escalencs ja que al primer minut de joc els d'Osca s'han avançat en el marcador i en el minut dos han tingut una clara ocasió per ampliar el marcador. Però quan semblava que l'equip estava KO ha demostrat el seu orgull i casta ja que ha passat a fer 3-4 minuts de molt bon joc i ha aconseguit marcar en el que ha estat sense cap mena de subte el millor gol dels escalencs en el Torneig ja que ha estat un excel.lent jugada d'equip finalitzada en una acció individual magnífica de l'Oriol per la banda esquerra que ha acabat amb la passada de la mort cap a l'Iker i aquest veient que en Marcos venia des del darrera molt ben situat l'ha assisit i en Marcos ha finalitzat la jugada amb un xut espectacular. Els següents 10-15 minuts els escalencs han estat a mercès del aragonesos que han fet un joc espectacular i han deixat el partit sentenciat ja que han situat un 4-1 insalvable pels escalencs. El FC L'Escala ha tret forces de flaquesa i ha gaudit d'una aproximació força clara per reduir distàncies i després ha aconseguit marcar despres d'una gran passada de l'Oriol que ha aprofitat molt bé en Didac per marcar un gran gol. Els darrers instants de partit l'EF River Monzón ha tornat a dominar el partit i ha desaprofitat un parell d'ocasions per ampliar l'avantatge. Aquest partit no l'ha pogut jugar en Joel ja que ha acabat el partit de Semifinal lesionat, amb ell al camp creiem que s'hauria pogut donar més guerra al rival encara que no hagués canviat el resultat final que ha estat una victòria dels aragonesos.

En definitva excel.ent paper el que ha realitzat pel FC L'Escala en un Torneig que ha tingut molt bon nivell, s'ha de tenir en compte que hi han participat equips de la història i solera de l'UE Sant Andreu, EF River Monzón, CF Damm, CF Badalona, UE Tàrrega ... Abans de començar el Torneig ningú comptava quedar entre els 8 primers de 16 equips participants veient els equips que hi participaven.

FELICITATS NENS !!! TANT PEL COMPORTAMENT COM PER L'ENTREGA. VISCA L'ESCALA !!!