2ª FASE / 5ª Jornada (Diumenge, 1-5-2011)

FC L'ESCALA 4 - CF BASE ROSES 0

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau / Oriol, Iker, Didac.

Gols: 1-0 Marcos (min.8) /Descans/ 1-0 /Descans/ 2-0 Joel (min.27) /Descans/ 3-0 Narcís (min.36), 4-0 Marcos (min.38).

Bon partit el que avui ha fet el FC L'Escala davant un rival que ha posat les coses més difícils del que inidica el resultat final ja que s'ha defensat molt bé, amb molt ordre i intensitat. Els escalencs a partir del 2-0 han dominat clarament i encara haurien pogut fer algun gol més, el CF base Roses per la seva banda amb prou feines ha inquietat la porteria local, ho ha fet un parell d'ocasions i sense massa perill. Els escalencs han realitzat un gran defensa en tot el partit estant molt atents i intensos.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Domini escalenc però sense crear ocasions de gol massa clares de gol, s'ha arribat tres vegades a porteria a part del gol. Els escalencs s'han avançat en el marcador després del llançament d'un corner en curt que ha finalitzat amb un gran xut en Marcos. Els rosincs han intentat arribar a la porteria escalenca amb contracops però no han arribat a xutar a porteria, la defensa i porter escalencs han estat molt atents als possibles contracops visitants

Al segon període hem sortit amb: Joel; Joan, Aleix; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Període calcat al primer amb la diferència que els locals no han aconseguit perforar la porteria del CF Base Roses en cap ocasió.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Marcos; Aleix, Iván; Oriol, Joel, Iker, Didac. La tònica del partit ha estat la mateixa que en els dos primers quarts. Els rosincs han gaudit de l'ocasió més clara de gol en un llançament de falta, en el partit de Roses ens van fer els dos gols de falta directa. El FC L'Escala ha fet el tranquilitzador 2 a o en un llançament de falta directa molt ben executat per en Joel, a partir de llavors el partit ha canviat ja que els visitants han quedat una mica "tocats" i els locals han agafat confiança i en un parell de jugades seguides haurien pogut marcar un altra vegada.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Sense cap mena de dubte ha estat el millor quart en quan al joc desplegat pels anxovers, des del principi domini abassegador i a part gaudint d'un gran nombre d'ocasions de gol, els visitants per la seva banda tenien prou feines a defensar-se i no han passat pràcticament de mig camp. El 3 a 0 ha vingut degut a excel.lent acció individual en la que després de driblar a dos defensors i quan anava a marcar ha estat objecte d'un clar penal, el mateix Narcis ha llançat el penal magistralment fent inútil la excel.lent estirada del porter rosinc. Per acabar el definitu 4 a 0 l'ha marcat en Marcos després d'una gran jugada individual en la que ha reunit al mateix temps potència i qualitat. Al minut cinc han entrat l'Iker per l'Iván i l'Oriol per en Pau. Han jugat de porter en Joan dues parts i en Joel i en Marcos una part cadascun.

En definitva, victòria justa dels escalencs en un partit més difícil del que indica el resultat final, ja que al principi ha costat entrar al partit i no s'ha fet el tranquilitzador 2-0 fins el minut 27, fins aquell moment domini dels locals això si sense crear ocasions massa clares de gol i gran defensa dels rosincs que ha dificultat molt el joc escalenc. A partir de llavors major domini escalenc on ha gaudit de vàries ocasions força clares de gol per ampliar encara més l'avantatge.