2ª FASE / 4ª Jornada (Diumenge, 10-4-2011)

FC L'ESCALA 5 - PUF 1

Alineació: Joan; Nizar, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac / Jordi, Narcís, Joel, Pau.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Joel (min.11) /Descans/ 2-0 Didac (min.27), 2-1 Pol (min.28), 3-1 Iker (min.29) /Descans/ 4-1 Joel (min.33), 5-1 Marcos (min.35).

Excel.ent partit el que avui ha fet el FC L'Escala davant un gran equip com és el PUF. Els visitants poca cosa han pogut fer davant l'allau de joc escalenc i encara haurien pogut encaixar algun gol més. Partit de màxima rivalitat, disputat amb molta intensitat i entrega per part dels dos equips i amb molt d'ambient al camp, en definitiva partit dels que fan afició. S'ha de destacar l'esportivitat que ha regnat a l'encontre tant per part dels entrenadors com de les aficions.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Nizar, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Període dominat pels escalencs ja que han portat el pes del partit, això si sense disposar d'ocasions clares per marcar ja que ens hem acostat tres vegades a la porteria unionista sense crear excesssiu perill. Els visitants per la seva banda no s'han acostat a la porteria escalenca.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Els escalencs des de bon principi han sortit a guanyar el partit i a per totes, i ho han aconseguit rapidàment ja que a la primera jugada d'aquest parcial s'han avançat al marcador després d'una bona jugada col.lectiva que ha rubricat en Joel després de resoldre molt bé un u contra u amb el porter unionista. A partir de llavors el domini local ha estat aclaparador i en els següents minuts de joc han gaudit de cinc-sis ocasions de gol molt clares per ampliar l'avantatge, però unes vegades per l'encert del porter visitant i altres per autèntica mala sort no han aconseguit incrementar l'avantatge, el PUF només ha gaudit d'una ocasió per marcar però en Nizar ha fet una gran parada després d'una excel.lent jugada individual d'en Xavi. S'ha arribat a la mitja part amb un resultat molt curt pels mèrits que havia fet el FC L'Escala.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Joel, Iker, Didac. Igual que al segon període els escalencs han sigut els clars dominadors del joc fent el seu habitual joc de toc i combinació, i en els primers sis minuts han gaudit de quatre-cinc ocasions de gol per ampliar el marcador però no ha pogut ser, quan no era el porter visitant que ha fet un molt bon partit eren els pals i sinó la mala sort. No ha estat fins el minut 27 que s'ha aconseguit el 2 a o mitjançant en Didac que ha fet un autèntic golàs ja que després de recuperar la pilota ha fet una "vaselina" des de mig camp veient al porter avançat, un gol molt merescut perquè en Didac sempre treballa molt per l'equip i feia uns quants partits que no aconseguia marcar. A la següent jugada els escalencs ha gaudit d'una altra oportunitat per ampliar la diferència però no l'ha pogut aprofitar i en el contracop següent han estat els unionistes han reduit distàncies mitjançant un brillant u contra u que ha executat en Pol després de driblar a en Nizar, un gol que significava el 2 a 1 un resultat totalment injust en aquells moments vistos els mèrits d'un i altre equip. Però només fer la sacada de centre els locals han demostrat el seu caracter guanyador i l' Iker ha marcat després d'una molt bona jugada d'en Joel. Acabava aquest tercer quart amb un molt bon resultat pels costaners encara que una mica curt i amb un molt bon regust de boca pel joc exhibit.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Oriol, Marcos, Joel; Pau. Només començar el quart el PUF ha gaudit d'una bona oportunitat per marcar, però ha estat un miratge perquè després el partit ha seguit amb la mateixa tònica, domini aclaparador escalenc i forces ocasions de gol pels locals. El quart gol l'ha fet en Joel mitjançant un xut molt ben col.locat arran de pal en que el porter visitant no hi ha pogut res després d'una magnífica jugada per la banda dreta de l'Oriol en que ha fet la "passada de la mort". El cinqué l'ha fet en Marcos, s'ha internat per la banda esquerra després d'un out i quan el porter esperava la centrada ha xutat a porteria pel pal curt sense cap mena de dubte un gol amb molta "pilleria" i qualitat, després d'aquest gol encara hi ha hagut temps perquè l'àrbitre anul.lés un gol (correctament) a en Marcos després d'una altra excel.lent jugada individual. Al minut cinc han entrat en Narcís per en Nizar. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva, partit més fàcil del que s'esperaven els escalencs davant un molt bon rival que avui no ha pogut fer res davant la clara superioritat mostrada pels locals. En aquesta segon fase de la Competició, el FC L'Escala segueix en la mateixa línia de joc i en una clara progressió en el seu joc de cares al tram final de la Temporada en que es disputarà les Finals Provincials a Lloret de Mar (7 Maig)i a més es participarà en els Tornejos de: Cornellà de Llobregat (22 Abril), Begur (29 Maig), L'Escala (4 Juny) i Camprodon (12 Juny).