2ª FASE / 3ª Jornada (Diumenge, 27-3-2011)

FC L'ESCALA 5 - CF ESPLAIS P. 2

Alineació: Joan; Aleix, NIzar; Oriol, Marcos, Iker; Didac / Iván, Narcís, Pau.

Gols: 1-0 Marcos (min.3), 2-0 Aleix (min.6), 2-1 (min.9) /Descans/ 2-2 (min.15) /Descans/ 3-2 Marcos (min.23), 4-2 pp (min.27) /Descans/ 5-2 Nizar (min.35).

Victòria justa i merescuda del escalencs en un partit que els escalencs sempre han dominat a excepció del segon quart.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Nizar; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Inici de partit on els escalencs han fet el seu joc habitual de toc i combinació que els ha permès marcar dos gols, el segon ha estat un golàs de l'Aleix que ha entrat per tot l'escaire. Els dos gols han donat tranquilitat a l'equip però quan semblava que tot estava sota control s'han confiat i relaxat i això ho han aprofitat els castellonins per redur distàncies en el darrers instants del període.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Pau. Ha sigut el període més fluix dels locals ja que han seguit amb la mateixa tònica dels darrers dos minuts del primer parcial. Tot això ha estat aprofitat pels visitants per dominar i portar el pes del partit aconseguint l'empat i posant contra les cordes als escalencs.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Oriol, Didac. Parcial gairebé calcat al primer amb la diferència que els locals no han abaixat el control i ritme del joc en tot el quart, dominant i creant dues ocasions força clares de gol a part dels gols. Per la seva banda el CF Esplais no ha inquietat la porteria contrària.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Nizar; Oriol, Marcos, Iker; Pau. Domini escalenc amb vàries ocasions per marcar a part del gol, els visitants també han tingut alguna aproximació perillosa a la porteria escalenca per poder reduir distàncies en el marcador. S'ha de destacar el bon gol aconseguit per en Nizar en un molt bon xut de fora l'àrea. Al minut cinc han entrat l'Iván per en Nizar, en Narcís per l'Oriol i en Didac per l'Iker. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva, bon partit del FC L'Escala davant un rival que ha lluitat molt però no ha pogut treure res de positiu de la seva visita a L'Escala.

*Avui no s'ha pogut enregistrar el partit per que faltava el càmara habitual, a part que ha plogut durant alguna estona del partit.