2ª FASE / 1ª Jornada (Dissabte, 19-3-2011)

CF BASE ROSES 2 - FC L'ESCALA 6

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Oriol, Marcos, Nizar; Didac / Narcís, Joel, Pau.

Gols: 1-0 Guillem (min.9) /Descans/ 1-1 Joel (min.11), 1-2 Joel (min.14), 1-3 Joel (min.17) /Descans/ 2-3 Guillem (min.21) /Descans/ 2-4 Oriol (min.32), 2-5 Joel (min.35), 2-6 Marcos (min.36).

Partit que s'havia de jugar el passat dissabte i no es va poder disputar per la forta llevantada que hi havia a l'Empordà. Victòria merescuda dels escalencs però que no ha estat tan fàcil com pot inidcar el resultat final davant un rival que a la Primera Fase havia quedat tercer del seu grup per darrera del CE Llançà i el CF Esplais Patricio.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Oriol, Marcos, Nizar; Didac. Començament de partit en que els escalencs no han desplegat el seu joc habitual ja que a part que han sortit una mica adormits al terreny de joc, ha sigut quan la tramuntana ha bufat més fort cosa que perjudica al joc de combinació. Tot això ho han aprofitat els rosincs per dominar en els primers minuts de partit això si sense crear molt perill ja que abans de fer el gol només havien xutat una vegada a porteria. El gol dels locals ha estat de falta directa al minut nou i no ha estat fins que s'han vist per darrera el marcador que els escalencs no han començat fer el seu joc habitual. Els visitants han gaudit de dues bones aproximacions a la porteria local en el darrer minut i se n'hauria pogut anar tranquilament al decans amb un empat.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Només començar el període els escalencs han aconseguit el gol de la igualada i el partit ha canviat totalment, a partir de l'empat els visitants han passat per sobre el seu rival fent el seu joc habitual de toc i combinació. Els escalencs encara haurien pogut marcar dos-tres gols més en aquest període ja que han tingut forces ocasions de gol per la seva banda els locals no s'han acostat a la porteria escalenca.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Oriol; Didac. A la primera jugada del parcial l'arbitre ha xiulat una falta inexistent que ha llançat magistralment el local Guillem fent totalment inútil la gran estirada que havia fet en Nizar, un llançament imparable que ha situat en el simultani un inquietant 2 a 3. A partir de llavors els escalencs han quedat cin-sis minuts fora del partit donant la sensació que podien tirar per la borda l'excel.lent treball que havien fet al segon quart fet que els rosincs han aprofitat per passar a dominar l'encontre això si sense ocasions massa clares de gol ja que excepte una molt bona ocasió que ha sortit fora per poc, la resta ha estat tot llançaments llunyans. A partir del minut set els escalencs s'han tret de sobre la pressió local i han passat a dominar el partit i inclús ha gaudit d'un parell d'ocasions per marcar.

En el darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Nizar; Oriol, Marcos, Joel; Pau. Des del primer moment els visitants han anat a deixar el partit sentenciat i ja als primers segons ha gaudit d'una excel.lent ocasió per ampliar l'aventatge. El període ha estat dominat de principi a final pels escalencs i a part dels gols encara ha gaudit de tres bones ocasions per marcar. El Base per la seva banda no ha arribat a inquietar en cap moment la porteria visitant. Al minut cinc han entrat en Narcis per en Nizar i en Didac per l'Oriol. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dos parts cadascun.

En definitva, important i dificultosa victòria escalenca que dona molta confiança al conjunt escalenc per afrontar la difícil Segona Fase de la Competició. El següent partit el jugarem contra el CE Llançà conjunt al qual encara no hem pogut guanyar ja que la temporada passada vam perdre els dos partits que vam jugar contra ells i que a la Primera Fase ha quedat primer del seu grup.