2ª FASE / 2ª Jornada (Diumenge, 20-3-2011)

FC L'ESCALA 6 - CE LLANÇÀ 1

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau / Nizar, Jordi, Oriol, Iker, Pau.

Gols: 0-1 nº15 (min.1), 1-1 Marcos (min.3), 2-1 Joel (min.9) /Descans/ 2-1 /Descans/ 3-1 Iker (min.29) /Descans/ 4-1 Oriol (min.32), 5-1 Marcos (min.33), 6-1 Pau (min.38).

Primer de tot felicitar a tot l' EQUIP per la gran victòria que s'ha aconseguit avui. FELICITATS NENS!!! VISCA L'ESCALA!!!

Victòria merescuda davant un gran equip en un partit gairabé perfecte dels escalencs. Ha estat un partit trepidant dels que fan afició i on tots dos equips "sempre" han intentat jugar la pilota. S'ha de tenir en compte que els llançanencs encara no havien perdut cap partit de Lliga en els dos anys que porten competint, a la tercera ha estat la vençuda pel FC L'Escala ja que l'any passat van perdre en els dos enfrontaments de Lliga. Ha estat un partit que tothom ha disfrutat molt, ja que era molt esperat tant pels jugadors com per l'afició escalenca per poder demostrar el potencial real de l'equip.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. A la primera jugada del partit els visitants s'han avançat al marcador, semblava que ja hi tornavem a ser. Però no ha estat així, els locals s'han sobreposat i han fet el seu joc habitual han aconseguit empatar al cap de dos minuts després d'una bona passada en Joel que en Marcos ha resolt amb un xut espectacular que ha entrat pel mateix escaire, ha estat sense cap mena de dubte una gol molt important. A partir de llavors el partit ha estat força equilibrat però han estat els escalencs que han gaudit de les ocasions més clares fins que al darrer minut en Joel ha avançat als locals després de robar la pilota i executar una bona jugada individual que ha situat el marcador un esperançador 2 a 1 just abans d'anar al descans.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Període amb molt migcampisme i sense un dominador clar en el que cap dels dos equips han conseguit foradar la porteria contrària. Cada equip ha gaudit d'un parell d'aproximacions a la porteria contrària això sense gaire perill.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker, Didac. Parcial molt semblant al segon quart encara que lleugerament dominat pel FC L'Escala. Els locals a part del gol aconseguit als últims instants del període després d'una molt bona jugada amb una gran finalització que situava al simultani un tranquilitzador 3 a 1 han tingut dues ocasions força clares per ampliar el marcador per la seva banda els llançanencs només s'han acostat a la porteria escalenca grácies a dos petits "despistes" defensius després d'una sacada de porteria.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Nizar, Jordi; Oriol, Marcos, Joel; Pau. Ha estat el període clau del partit ja que els escalencs han passat per sobre el rival amb un domini total del joc i fent el seu joc habitual de combinació i toc. Els visitans poca cosa han pogut fer davant la superioritat que avui ha demostrat el FC L'Escala. Els locals han soritit molt forts dominant i pressionant al rival, així al minut dos han marcart el 4 a 1 després d'una jugada estratosfèrica d'en Marcos que ha finalitzat molt bé l'Oriol. Al cap d'un minut ha marcat en Marcos després d'un xut llunyà molt potent en que el porter visitant no ha pogut fer res. El FC L'Escala ha seguit dominant el partit i el Llançà només ha tingut opcions de reduir distàncies després d'un parell de "despistes" defensius del escalencs. I per acabar de posar la cireta al pastís ha arriba el que seria el definitiu 6 a 1 després d'una bona jugada colectiva hi ha hagut un parell de rebots i en Pau que estava molt atent ho ha aprofitat molt bé per marcar mitjançant un bon xut. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitiva, partit extraordinari el que avui ha realitzat el FC L'Escala davant un excel.lent rival que no ha pogut fer res davant l'allau futbolístic desplegat pels escalencs.