18ª Jornada (Diumenge, 27-2-2011)

Primer de tot informar que amb aquest partit s'acaba la Primera Fase de la Competició que hem acabat com a CAMPIONS, amb 15 partits guanyats, 1 d'empatat i 2 de perduts, amb 127 gols a favor i 21 en contra.

Enhorabona a tots els nens, al cos tècnic i a tots els pares i familiars que formen part del nostre equip ja que l'èxit ha estat gràcies a TOTS.

FELICITATS i VISCA L'ESCALA !!!!

El Dissabte 7 de Maig jugarem les Finals Provincials a Lloret de Mar en representació de la comarca de l'Alt Empordà

FC L'ESCALA 2 - CE LA SALLE FIGUERES 3

Alineació: Nizar; Aleix, Jordi; Oriol, Joel, Iker; Didac / Joan, Iván, Narcís, Marcos, Pau.

Gols: 1-0 Oriol (min.1) /Descans/ 1-0 /Descans/ 1-1 nº8 (min.23), 1-2 nª6 (min.26) /Descans/ 1-3 nº4 (min.33), 2-3 Marcos (min.36).

Partit marcat per la forta tramuntana que ha fet impossible que és veies un joc combinatiu i vistòs per part de cap dels dos equips. Comportament de l'equip molt meritori ja que s'ha de tenir en compte que el rival estava reforçat per dos jugadors del 2002 igual que al partit de la primera volta, s'ha de remarcar que ha estat l'únic equip que ens ha derrotat aquesta temporada. El resultat més just hagués estat un empat ja que hi hagut una part per cada equip. A la primera part els escalencs han gaudit de tres ocasions molt clares per ampliar diferències però no ha pogut ser. Els dos últims períodes han estat per la Salle Figueres que ha remuntat el partit, els escalencs per la seva banda quan han marcat el 2 a 3 a manca de quatre minuts han intentat empatar amb molt pundonor però no ha pogut ser. No ha estat precissament el millor partit jugat pel FC Escala aquesta temporada.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Aleix, Jordi; Oriol, Joel, Iker; Didac. Primer quart de domini escalenc, al primer minut els locals s'han avançat en el marcador amb un gol que s'ha fet amb la inestimable ajuda de la tramuntana. A part del gol els costaners ha gaudit de tres ocasions per marcar, una d'elles claríssima. Els visitants per la seva banda no han xutat a porteria.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Igual que al primer parcial domini escalenc sense gaire bon joc degut a la tramuntana però amb dues molt bones ocasions de gol que juntament amb les tres que s'ha desaprofitat al primer quart podien haver deixat el partit sentenciat., s'ha de remarcar que una de les ocasions per marcar no ha estat gol d'autèntic miracle. Els visitants no han inquietat la porteria escalenca.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac. Inici de periode amb molt migcampisme sense ocasions de gol per cap del dos equips, a partir de l'empat en el minut tres que ha vingut en un petit despiste defensiu ajudat per la tramuntana l'equip s'ha vingut a baix i s'ha desmoralitzat, cosa que han aprofitat els figuerencs per dominar el partit aconseguir l'1 a 2 i gaudir de dues oportunitats més per ampliar l'avantatge. Els escalencs per la seva banda no han inquietat la porteria visitant. Al minut sis ha entrat en Nizar per l'Aleix que s'ha lesionat.

Al darrer parcial hem sortit amb: Nizar; Joan, Iván; Oriol, Marcos, Joel; Pau. Últim parcial molt igualat amb molt migcampisme i pilotades degut a que la tramuntana encara bufava amb més força que al principi de partit. Ha estat la Salle que ha tornat a marcar en la primera aproximació a porteria de tots dos equips. Amb l' 1 a 3 en el simultani els escalencs han estat un minut KO, a partir de llavors ho han intentat tot per reduir distàncies això si sense crear perill i sense joc combinatiu ja que la forta tramuntana ho impedia. Quan faltaven quatre minuts per a la conclusió del matx en Marcos ha marcat un autèntic golàs després d'una gran jugada inidividual finalitzada amb un xut espectacular que lamentablement no ha pogut ser gravat degut al fort vent que hi havia en aquells moments. D'aquí a final els escalencs ho han intentat tot però sense crear cap oportunitat clara de gol ja que la muralla defensiva figuerenca ho refusava tot sense contemplacions. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva, partit amb una part per a cada equip en que el resultat més just hagués estat un empat davant un equip que ha vingut reforçat amb dos jugadors del 2002.

* Els primers dos quarts s'han pogut gravar integrament però els dos últims quarts només s'ha pogut gravar quatre jugades ja que les ràfegues de vent ens feia impossible gravar perquè ens desenfocava la càmara.