17ª Jornada (Dissabte, 19-2-2011)

PUF 3 - FC L'ESCALA 3

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Didac / Nizar, Jordi, Oriol, Joel, Pau.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Edgar (min.11), 1-1 Joel (min.12) /Descans/ 1-2 Joel (min.21) /Descans/ 1-3 Joel (min.33), 2-3 Xavi (min.38), 3-3 Edgar (min.40).

Partit que ja es pot considerar el "Clàssic" de la Categoria ja que fa dos anys que ens trobem i tots dos equips estan en les posicions capdavenateres de la Competició. Com sempre que ens enfrontem al PUF ha estat un matx disputat, amb molta intensitat, entretingut i de molta qualitat futbolística per part dels dos equips. El resultat ha estat molt injust pels mèrits que havien fet els escalencs ja que el més just hagués estat una victòria escalenca, però "l 'incident" que hi ha hagut a les acaballes del partit ha descentrat als jugadors escalencs que han quedat fora del partit. Això ha permès al PUF remuntar un partit que ja tenia perdut perquè a falta de dos minuts els escalencs guanyaven per 1 a 3.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván Narcís, Marcos, Iker; Didac. Primers minuts de domini escalenc això si sense crear cap ocasió clara de perill, els locals no han creuat la línia de mig camp fins al minut tres. Després de molt joc de mi camp amb lleuger domini escalenc ja que sempre ha intentat portar el pes del partit i els unionistes sempre intentant aprofitar per sortir al contracop . Els locals només s'han acostat en un parell d'ocasions sense gaire perill a la porteria escalenca, en dos xuts llunyans que ha aturat molt bé en Joan, ja que l'equip escalenc ha fet un gran treball defensiu en totes les línees. Per la seva banda els escalencs han tingut vàries aproximacions a la porteria contrària això si sense que n'hi hagi hagut cap de molt clara. No ha estat fins el darrer minut que els visitants han tingut la ocasió més clara del període després d'un gran xut de l'Iker que el porter locals ha aturat molt bé.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Oriol, Marcos, Joel; Pau. Començament de període trepidant, només començar ocasió escalenca molt clara per avançar-se en el marcador i en el contracop posterior els unionistes inauguaraven el marcador gràcies a una gran jugada individual. Tot seguit i sense temps de reacció els costaners empataven en un xut llunyà molt ben executat. A partir d'aquí i fins al final del quart domini escalenc, gaudint de tres ocasions molt clares per avançar-se en el marcador que no ha sabut aprofitar. Els locals per la seva banda han intentat sortir a la contra però la defensa i porter escalencs sempre han estat ben col.locats per aturar el possible perill que pogués crear l'equip local, la única ocasió en que han xutat a porteria ha estat una falta llunyana que ha aturat molt bé en Nizar.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Iván; Joan, Joel, Oriol, Pau.El partit ha seguit amb la mateixa tònica, domini escalenc i els locals intentant treure profit en algun contraatac. Només començar el parcial els visitants han marcat situant l'1 a 2 al simultani en una jugada de tira-línees en que hi ha intervingut tot l'equip i en Joel ha acabat definint molt bé despres de driblar dos defenses. A partir d'aquest moment els locals han quedat tocats anímicament cosa que ha aprofitat el conjunt escalenc per apretar de debó, l'únic que els hi ha faltat als costaners és materialitzar alguna de les tres clares ocasions de gol de les que ha gaudit. El PUF tant sols ha inquietat la porteria escalenca una vegada en el llançament d'un corner.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Jordi; Nizar, Marcos, Iker Pau. Primers quatre minuts de domini aclaparador del FC L'Escala ja que abans de fer l'1 a 3 ha gaudit de dues ocasions molt clares per marcar. El gol escalenc ha vingut precedit d'un magnífic xut d'en Pau que el porter només ha pogut refusar i en Joel molt atent ha aconseguit marcar. Tot seguit els locals s'han vist desbordats pel seu rival que ha gaudit de dues ocasions seguides per deixar sentenciat el partit, una d'elles ha estat una triple oacasió que el porter unionista ha realitzat tres parades seguides de molt mèrit. Després de l'aturada el porter unionista ha llançat la pilota en llarg i quan tota l'aventatje era per el defensa escalenc Nizar, l'atacant local ha derribat al defensor visitant hi ha aconseguit fer el 2 a 3 després d'una falta claríssima que només l'arbitre no ha vist. A partir d'aquest moment ha vingut l'esmentat "incident". Amb els nens molt desconectats els escalencs encara han gaudit d'una magnífica ocasió per fer el 2 a 4 però primer una gran aturada del porter local i després del refús una rematada que ha sortit fora per poc per verdadera mala sort ha impedit que els escalencs marquessin, a la següent jugada el PUF ha aconseguit l'empat definitiu al darrer suspir de partit. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva partit futbolísticament molt atractiu entre dos grans equips que al final l'ha espatllat l'esmentat "incident".