14ª Jornada (Diumenge, 30-1-2011)

FC L'ESCALA 5 - FC BORRASSÀ 0

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker; Didac / Nizar, Jordi, Oriol, Marcos, Pau.

Gols: 1-0 Iker (min.5) /Descans/ 2-0 Oriol (min.18), 3-0 Marcos (min.19) /Descans/ 4-0 Iker (min.24), 5-0 Marcos (min.27), 6-0 Iker (min.29) /Descans/ 7-0 Marcos (min.32), 8-0 Nizar (min.38).

Victòria merescuda del FC L'Escala en un partit que ha estat mol trabat, amb molta intensitat i lluita davant un bon equip. Igual que a la darrera jornada el resultat no reflexa ben bé lo complicat que ha estat el partit sobretot en els dos primers quarts. Els escalencs segueixen estant molts inspirats de cara a porteria, ja portem així tot la segona volta en que hem fet 48 gols en 5 partits amb un promig de 9 gols per partit que és altíssim i això els rivals ho acaben acusant molt.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker; Didac. El partit ha començat amb els escalencs dominant però això si sense crear molt perill, abans del gol que ha estat al minut cinc només s'ha gaudit d'una oportunitat per marcar en una falta que s'ha estavellat al pal del la porteria borrassanenca. Els visitants per la seva banda només s'han acostat a la porteria local en un parell de corners en que no han arribat a xutar a porteria. A partir del gol els escalencs encara han dominat més i s'han acostat amb perill a la porteria visitant en un parell d'ocasions molt clares que no han sabut materialitzar.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Oriol, Marcos, Joel; Pau. El parcial ha començat amb un llançament de corner favorable al FC Borrassà en que igual que al primer període no han arribat a xutar entre els tres pals. Els costaners han seguit dominant i pressionant al rival però els visitants es defensaven amb molt ordre i intensitat. Ha estat a partir del minut cinc que els escalencs han gaudit d'un parell o tres d'ocasions per ampliar l'aventatge que no han sabut aprofitar, fins els darrers dos minuts els locals no han conseguit marcar el segon i tercer gol respectivament que han acabat donant la tranquil.litat a les files escalenques.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Període gairebé calcat al primer en que els escalencs han dominat però sense crear ocasions massa clares de gol, això si s'ha aconseguit marcar tres gols un d'ells des de mig camp en que el jugador escalenc ha probat amb molta intenció el xut a porteria (el porter borrassanenc s'ha confiat una miqueta i ho ha acabat pagant car). Els visitants s'han acostat a porteria en una única ocasió però la sempre ben col.locada defensa escalenca ha evitat que aconseguís xutar en condicions cap a porteria. L'equip està molt bé defensivament s'està treballant molt i molt bé ja que en aquesta segona volta l'equip només ha encaixat un gol (a pilota parada en concret de falta directa) en els cinc partits disputats i això és una dada espectacular ja que en Futbol-7 es tenen moltes més oportunitats de gol i s'arriba amb molta més facilitat a porteria que en Futbol-11.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Últim període de domini escalenc en que a part dels dos gols s'ha gaudit d'un parell o tres d'ocasions força clares per marcar. El FC Borrassà no s'ha acostat a la porteria escalenca degut a l'intens treball defensiu que ha fet l'equip. S'ha de remarcar el setè gol del conjunt escalenc, que ha estat en una falta que normalment s'asseja als entrenaments. Al minut cinc ha entrat l'Aleix per en Marcos. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues part cadascun.

En definitva partit molt trabat, competit i treballat pel FC L'Escala encara que el resultat pugui indicar el contrari. Avui després del nostre partit en Marcos i en Joel han hagut de reforçar el Benjamí Promoció (2002) ja que tenien cinc baixes i no feien equip amb un molt bon rendiment per part de tots dos ja que no han desentonat gens respecte als seus companys d'equip.