13ª Jornada (Dissabte, 22-1-2011)

CF ESPLAIS C. 0 - FC L'ESCALA 5

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Oriol, Joel, Iker; Didac / Iván, Narcís, Marcos.

Gols: 0-1 Joel (min.9) /Descans/ 0-2 Joel (min.15) /Descans/ 0-3 Marcos (min.23), 0-4 Iker (min.29) /Descans/ 0-5 Joel (min.34).

Victòria dels escalencs molt meritòria davant un bon equip com és el CF Esplais que a més a més ha alineat dos jugadors nascuts l'any 2002 i més difícil del que indica el marcador final en una tarda amb molt fret (3-4ºC) i amb tramuntaneta. S'ha de destacar que el terreny de joc de Castelló és molt gran tant pel que fa a la amplitud com a la llargària fet que ha implicat un gran despesa física pels nostres jugadors.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi Oriol, Joel, Iker; Didac. Primer quart amb un joc molt físic per part dels castellonins degut a la seva gran embargadura, els escalencs han dominat lleugerament el partit però a part del gol només han gaudit d'un parell d'ocasions per marcar i no massa clares. Els locals només s'han acostat en una ocasió amb perill a la porteria contrària en una contra molt ràpida. Quan ja semblava que s'acabaria el període amb empat a zero els costaners han aconseguit marcar en un moment psicològicament molt important ja que faltaven pocs segons per la conclusió d'aquest primer parcial.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Didac. Parcial gairebé calcat al primer, amb la diferència que el domini escalenc ha estat més gran. Els visitants han gaudit de tres ocasions molt clares de gol a part del gol que han fet a meitat de la part. Els locals per la seva part només han inquietat la porteria escalenca en una contra.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joel; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. Els locals encara han tret un equip més físic (amb molta corpulència) i això ha comportat que portessin el ritme de partit més físicament que per la qualitat del seu joc . Els castellonins han començat molt forts, pressionant molt i els primers dos minuts s'han acostat amb perill a la porteria escalenca una d'elles ha estat la ocasió més clara que han tingut en tot el partit en un llançament de falta el refús del qual s'ha estavellat al travesser de la porteria escalenca. Quan semblava que els escalencs estaven KO han aconseguit marcar el 0-3 en una acció individual excel.lent de contraatac. Els locals han seguit pressionant i executant el seu joc directe i han tornat a tenir dues oportunitats per retallar diferències però el FC L'Escala ha tornat a marcar en una altra contra aquesta vegada col.lectiva molt ben executada.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Oriol, Marcos, Joel; Didac. Últim període de domini total escalenc en que a part del gol ha gaudit de tres-quatre ocasions molt clares per marcar. El CF Esplais ha sortit entregat i desmoralitzat per el resultat clarament advers i a part dels primers segons que s'ha acostat en una ocasió a la porteria visitant no ha passat pràcticament de mig camp. Han jugat de porter tres parts en Joan i una en Joel.

En definitva partit molt difícil, dur, treballat i de molta despesa física per part del FC L'Escala encara que el resultat pugui indicar el contrari.