15ª Jornada (Diumenge, 6-2-2011)

B. L'EMPORDANET 2 - FC L'ESCALA 3

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac / Nizar, Iván, Oriol, Joel, Pau.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Arnau (min.14), 1-1 Oriol (min.16), 1-2 Joel (min.20) /Descans/ 2-2 Oriol P. (min.27) /Descans/ 2-3 Oriol (min.38)

Victòria merescuda però molt curta vist els mèrits escalencs davant un equip que en el darrer any ha millorat notablement. En un matí primaveral a Albons, en un camp que malgrat que és de terra està molt ben cuidat i és pot jugar molt bé al futbol per les seves dimensions. Ha estat un partit que al FC L'Escala li ha costat molt entrar-hi als dos primers quarts, tot i això els escalencs han dominat durant tot el partit i han gaudit d'infinitat d'oportunitats de gol que unes vegades els pals, altres el porter, altres el desencert i altres la mala sort han impedit que el resultat fos molt més abultat del que ha estat. El B.L'Empodanet ha fet un bon partit defensiu i ofensivament ha intentat aprofitar les contres, s'ha de remarcar que en tot el partit s'ha acostat en tres ocasions a la porteria escalenca marcant dos gols.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac. Domini escalenc amb quatre ocasions de gol, tres de les quals han sigut claríssimes incloent-hi un xut al pal. Els locals s'han defensat amb molt d'ordre i intensitat però ofensivament no han passat de mig camp.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Iván; Oriol, Marcos, Joel; Pau. Igual que en el primer període, l'inici del quart ha estat clarament dominat pels escalencs i a més han gaudit d'un parell d'ocasions clares de gol per avançar-se en el marcador però han estat els locals que en un contracop molt ben executat s'han avançat en el marcador. Els costaners lluny d'enfonsar-se han premut l'accelarador i abans de que finalitzés el quart han situat l' 1 - 2 al simultani, i si haguéssin aprofitat alguna de les nombroses ocasions de gol no hagués sigut res estrany que s'arribés al descans amb un avantatge més gran. Els locals a part del gol, quan el resultat era d'empat a un han gaudit d'una bona ocasió de gol en una contra en que el porter escalenc ha fet una gran parada, en la que ha estat la única aproximacio a la porteria escalenca del B.L'Empordanet en tot el partit a part dels dos gols.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Jordi; Oriol, Joel, Iker Didac. Període en que els escalencs han sortit a totes per intentar sentenciar el partit ja que a part de dominar, han gaudit de quatre aproximacions perilloses a la porteria rival dos de les quals no han estat gol d'autèntic miracle. Però malgrat el domini escalenc i de les ocasions de gol que ha tingut, han estat els empordanesos que han aconseguit empatar després del llançamet d'un out. Els visitants lluny de desesperar-se han seguit fent el seu joc de combinació i abans que s'acabés el quart han tornat a tenir dues ocasions molt clares per avançar-se en el marcador però al final no ha pogut ser.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Últim període en que s'ha arribat amb l'empat a dos al marcador, ha estat de domini aclaparador escalenc davant el qual els locals poca cosa han pogut fer ja que no han passat pràcticament de mi camp. Als primers sis minuts del parcial el FC L'Escala ha gaudit de quatre ocasions claríssimes per perforar la porteria contrària. I quan la desesperació ja estava fent acte de presència en les files escalenques ja que l'empat semblava irremediable, s'ha aconseguit el 2 a 3 definitu a manca de dos minuts per la conclusió del matx, davant l'esclat d'alegria dels jugadors escalencs i del nombrós públic escalenc que avui ha vingut a Albons a veure el partit. En els últims dos minuts els escalencs encara han tingut tres ocasions molt clares per ampliar el marcador, incloent-hi un penal fallat. Al minut cinc ha entrat l'Oriol per en Pau. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva derby empordanès disputat amb molta intensitat i lluita per part dels dos equips i dominat en quan a joc de principi a final pel FC L'Escala. El partit ha mantingut l'emoció i incertesa en el marcador fins al final ja que els escalencs han marcat el gol de la victòria quan només faltaven dos minuts per acabar el partit.