9ª Jornada (Dissabte, 4-12-2010)

CE LA SALLE FIGUERES 3 - FC L'ESCALA 1

Alineació: Nizar; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Pau / Iván, Oriol, Iker, Didac.

Gols: 0-0 /Descans/ 0-0 /Descans/ 0-1 Joel (min.25) /Descans/ 1-1 nº6 (min.31), 2-1 nº11 (min.33), 3-1 nº11 (min.38)

Derrota totalment injusta la que ha encaixat avui el FC L'Escala ja que el resultat més just hagués estat un empat o inclús una victòria escalenca. Ha estat sense cap mena de dubte un partit jugat amb molta intensitat, emoció i amb jugades de gran qualitat per part dels dos equips. Ens hem enfrontat a un gran equip que aquest any debutava a la lliga (hi havia diversos jugadors que l'any passat havien jugat amb l'equip del 2002). Els escalencs han portat el pes del partit en els tres primers quarts desaprofitant 4 o 5 ocasions molt clares de gol, siguent fins aquell moment un 0-3 ó 1-4 el resultat més lògic i just, ja que la Salle només ha xutat una vegada entre els tres pals. La clau del partit ha estat que només fer la sacada inicial de l'últim parcial els figuerencs han empatat, a partir de l'empat els locals han estat KO dos-tres minuts en que els locals han aprofitat per avançar-se en el marcador. Després d'aquests instants els costaners han tornat a dominar i ha apretar de debó gaudint de dos ocasions claríssimes que només en una ocasió la mala sort i en l'altre l'encert del porter local (que ha estat de llarg el millor jugador de la Salle) han impedit empatar als visitants i posteriorment guanyar el partit. Quan faltaven dos minuts per finaltzar el partit els locals han aprofitat una contra per establir el definitiu 3 a 1, els darrers dos minuts els escalencs encara han gaudit d'un parell d'oportunitats per reduir distàncies.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Període on els escalencs han dominat al rival i ha gaudit d'un parell o tres ocasions de gol molt clares per avançar-se en el marcador. Els locals només han xutat a porteria quan faltava un minut per acabar el quart, aixó si amb molt perill ja que el porter escalenc ha fet una extraordinària parada.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Aleix, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Igual que al primer parcial els escalensc han portat el pes del partit i a part han tingut tres-quatre ocasions per marcar, els locals no s'han acostat a la porteria escalenca.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Iván, Jordi; Narcís, Joel, Iker; Didac. Període calcat als dos primers, els escalencs s'han avançat en el marcador i encara ha pogut ampliar l'avantatge en una ocasió claríssima de gol en que el porter figuerenc ha fet una parada prodigiosa. Igual que al primer quart els locals han tingut la única ocasió de gol quan faltava un minut per acabar la part.

Al darrer parcial hem sortit amb: Nizar; Aleix, Jordi; Oriol, Marcos, Joel; Pau. La primera jugada ha marcat el signe del parcial i del partit, només sacar de centre La Salle ha aconseguit empatar. El FC L'Escala ha quedat KO durant dos minuts en que els locals s'han avançat en el marcador. Els escalencs no han baixat mai els braços i encara han tingut dues ocasions claríssimes per empatar el partit. Els locals a partir del minut quatre dominats, han gaudit a part del gol quan mancaven dos minuts d'una ocasió molt clara aprofitant una altra contra. Una vegada ha pujat al simultani el 3-1 els costaners no s'han donat per vençuts i han tingut dues oportunitats de gol per reduir distàncies. Al minut cinc ha entrat en Narcís per en Pau. Avui ha jugat en Nizar tot el partit de porter.

En definitva partit dels que fan afició entre dos molt bons equips en que els escalencs no ha tingut la fortuna de cares. Com diu la famosa frase: "el futbol és així..." Felicitar a l'equip per l'extraordinari partit realitzat i perquè TOTHOM ho ha donat tot. Si seguim així no perdrem gaires més partits, FORÇA L'ESCALA i ÀNIMS !!!