10ª Jornada (Diumenge, 12-12-2010)

FC L'ESCALA 5 - AE ROSES 0

Alineació: Nizar; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Didac / Joan, Jordi, Joel, Oriol, Pau.

Gols: 1-0 Iker (min.1), 2-0 Didac (min.3), 3-0 Marcos (min.5), 4-0 Didac (min.9) /Descans/ 5-0 Pau (min.11), 6-0 Narcís (min.13), 7-0 Joel (min.18) /Descans/ 8-0 Didac (min.24), 9-0 Iker (min.28) /Descans/ 10-0 Joel (min.31), 11-0 Joel (min.32), 12-0 Joel (min.34), 13-0 Oriol (min.36), 14-0 Joel (min.37).

Nova victòria escalenca davant de l'AE Roses. Els rosincs han experimentat una lleugera millora respecte al partit que ens hi vam enfrontar a a la primera volta. Igual que en el partit disputat a Roses el passat mes d'Octubre, l'AE Roses no han baixat mai els braços i han donat tot el que tenien a dins però no han pogut fer res davant la manifesta superioritat dels locals.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Didac.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Jordi; Narcís, Joel, Oriol; Pau.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Iván; Pau, Marcos, Iker; Didac.

Al darrer parcial hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Joel, Iván; Oriol. Al minut cinc ha entrat: en Didac per en Narcís i en Pau per l'Iván. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva partit amb clar domini del FC L'Escala, en que hem aprofitat per fer diverses proves de cares a altres partits.