8ª Jornada (Diumenge, 28-11-2010)

FC L'ESCALA 3 - PUF 2

Alineació: Nizar; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Oriol / Joan, Iván, Pau, Joel, Didac.

Gols: 0-0 /Descans/ 0-1 Xavi (min.11) /Descans/ 1-1 Joan (min.26) /Descans/ 2-1 Joel (min.35), 3-1 Joel (min.36), 3-2 Pol (min.38)

Victòria escalenca en un partit dels que fan afició amb molta intensitat i qualitat entre dos grans equips que ja es coneixien de temporades anteriors en que qualsevol resultat s'hagués pogut donar. Ha sigut decisiu l'últim quart en que els locals han decidit en un parell d'accions individuals.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Aleix, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. Període molt igualat ja que els primers cinc primers minuts han estat de domini escalenc i en els darrers cinc minuts han estat els visitants que han portat el pes del partit. Tots dos conjunts han gaudit de tres oportunitats de gol, el PUF ha fallat un penalty en una jugada que si l'arbitre hagués donat la llei de l'avantatge els visitants havien marcat, també s'ha de dir la falta que ha precedit el penalty era totalment inexistent perquè el jugador escalenc toca clarament pilota. S'ha de destacar que a l'última jugada del període l'arbitre ha xiulat el final quan els escalencs encaraven la porteria contrària.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Pau, Marcos, Joel; Didac. Molt de migcampisme en aquest quart. Els visitants s'han avançat al primer minut i no han gaudit de cap més oportunitat per marcar, per altra banda els costaners només han gaudit d'un parell d'aproximacions a la porteria contrària.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Joel, Iker; Didac. Els primers dos minuts han començat igual que al segon quart ja que els unionistes han aprofitat el desconcert escalenc i han gaudit d'una oportunitat per poder marcar el segon. A partir de llavors els escalencs han dominat clarament el partit i han gaudit d'un parell d'ocasions de gol abans d'empatar el partit amb un gran llançament de falta. Una vegada han aconseguit l'empat els locals no han afluixat i han gaudit encara de tres oportunitats per marcar, la més clara d'elles un penalty fallat.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Pau, Marcos, Joel; Oriol. Els primers cinc minuts d'aquest parcial els escalencs dominaven territorialment però sense crear perill. Llavors ha estat quan un parell d'accions individuals han sentenciat el partit a favor del FC L'Escala. Els últims dos minuts, els visitants han apretat de debó però només han pogut reduir distàncies. Han jugat de porter en Nizar i en Joan dues parts cadascun.

En definitva molt bon partit de futbol entre dos excel.lents equips en el que hi ha hagut de tot: ambient (les dues aficions han estat correctíssimes), intensitat, bon joc, emoció ....