11ª Jornada (Diumenge, 19-12-2010)

CE JUNCARIA 0 - FC L'ESCALA 5

Alineació: Nizar; Aleix, Jordi; Pau, Marcos, Joel; Oriol / Joan, Iván, Narcís, Iker, Didac.

Gols: 0-1 Marcos (min.1), 0-2 Joel (min.4), 0-3 Marcos (min.9) /Descans/ 0-3 /Descans/ 0-4 Iker (min.24), 0-5 Oriol (min.29) /Descans/ 0-6 Oriol (min.32), 0-7 Joel (min.36), 0-8 Joel (min.37), 0-9 Jordi (min.38), 0-10 Joan (min.39).

Victòria escalenca davant del CE Juncaria. Els figuerenccs tenien un parell de baixes respecte al partit de la primera volta i això ho han notat i molt. Tot i la clara superioritat escalenca, ha estat un partit que hem sabut aprofitar per fer un bon joc de triangulacions i combinacío i en definitiva ho hem aprofitat per seguir aprenent i progressant com a equip. Els locals sempre han donat la cara tot i el resultat advers.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Aleix, Jordi; Pau, Marcos, Joel; Oriol.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Didac.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker; Oriol.

Al darrer parcial hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Pau, Marcos, Oriol; Didac. Al minut cinc han entrat en Joel per en Marcos i l'Iker per l'Oriol. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva partit amb clar domini i superioritat del FC L'Escala, davant un rival amb alguna baixa.