2ª FASE / 7ª Jornada (Diumenge, 22-5-2011)

AMB AQUESTA VICTÒRIA HEM ACONSEGUIT EL TÍTOL DE LLIGA, MOLTES FELICITATS !!!! CAMPIIIOOOONS, CAMPIIIOOOONS, oe ,oe ,oe !!! VISCA L'ESCALA !!!

CE LLANÇÀ 0 - FC L'ESCALA 3

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau / Iker, Oriol.

Gols: 0-0 /Descans/ 0-1 Iker (min.12) /Descans/ 0-2 Narcís (min.27) /Descans/ 0-3 Aleix (min.39).

Partit de màxima rivalitat ja que es decidia la primera i la segons posició de la Lliga entre dos conjunts que es coneixen molt bé, en un dia que ha tornat a fer un calor sufocant. Victòria important ja que és la segona de la Temporada dels escalencs sobre el CE Llançà. En un partit que el primer quart ha estat de domini altern i en el que els llançanencs han gaudit de vàries oportunitats de gol que no han sabut aprofitar. Els altres tres quarts el que ha dominat i ha portat el pes del partit ha estat el FC L'Escala mentre que els locals intentaven fer mal amb algun que altre contracop. Tots dos equips han tingut les seves oportunitats de gol, encara que potser els escalencs les han tingut més clares. Una de les claus ha estat que els locals avui no han sabut aprofitar cap de les 4-5 aproximacions que han tingut a la porteria contrària, en canvi els escalencs si que han sabut aprofitar tres de les set-vuit que han tingut.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Pau. Primers dos minuts de tempteig per part dels dos equips en que cap dels dos equips s'han acostat amb perill a la porteria contrària ja que ambdòs equips han sortit amb molt respecte vers l'altre. No ha estat fins el minut tres que els locals s'han acostat per primera vegada a la porteria escalenca encara que sense crear perill ja que han estat dos xuts relativaments escorats i llunyans que no han anat dirigits entre els tres pals. Els escalencs no han gaudit de la primera oportunitat de gol fins el minut set després d'un corner assajat, ha estat fins el moment la ocasió més clara de gol per part de tots dos equips. A la següent jugada els locals han gaudit d'una claríssima ocasió després un ràpid contracop en que un davanter local ha quedat sol davant el porter escalenc però no ha estat encertat en la definició i ha llançat la pilota fora. Cap al final del quart els escalencs han tingut una ocasió molt clara per inaugurar el marcador, ha estat després d'una excel.lent combinació entre l'Iván, en Joel i en Narcís que ha permès a en Marcos xutar a porteria això si sense l'encert necessari per perforar la porteria local.

Al segon període hem sortit amb: Joel; Joan, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Oriol. Començament de període dominat pels anxovers. En la primera aproximació amb perill a l'àrea local dels visitants en aquest quart han aconseguit marcar, ha estat després d'una extraordinària jugada individual de l'Oriol en que després de desfer-se de dos defenses ha fet una passada a l'espai impressionant que ha deixat tot sol davant del porter l'Iker que no ha perdonat i ha fer pujar el 0 a 1 al marcador. Els llançanencs han estat una bona estona (4-5 minuts) KO ja que han acusat i molt el gol, això ho ha sabut aprofitar molt bé el conjunt escalenc per dominar i realitzar el seu habitual joc de toc i combinació, gaudint d'un parell d'ocasions clares de gol que no han aconseguit materialtzar. El CE Llançà no ha tingut la primera oportunitat de gol fins al minut set, ha estat una jugada en que no ha estat gol d'autèntic miracle ja que la pilota a sortir fora per escassos centímetres fregant el pal dret de la porteria escalenca. Des d'aquest moment fins al final d'aquest parcial, domini escalenc creant una ocasió força clara de gol per ampliar l'avantatge. El Llançà per la seva banda a l'últim minut ha tornat a tenir una claríssima ocasió per marcar ja que després d'un molt bon contracop i després de la passada de la mort un davanter no ha arribat a impactar la pilota per escassos centímetres quan tothom ja cantava el gol.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Marcos; Aleix, Joan; Narcís, Joel, Iker, Oriol. Ha estat sense cap mena de dubte el quart on els jugadors de Pitu Batlle han jugat més bé, dominant, fent l'habitual joc de toc i combinació i creant tres-quatre ocasions per marcar a part del gol. Per la seva banda els locals només s'han acostat en una ocasió a la porteria escalenca, ha estat en un xut molt llunyà que ha anat molt centrat i no ha estat massa perillós. Els primers minuts han estat d'un pressió total a la porteria llançanenca per part del FC L'Escala, creant vàries ocasions de gol força clares i enllaçant inclús una jugada amb tres llançaments de corner consecutius. Abans de marcar el gol l'ocasió més clara dels escalencs ha estat després d'una gran jugada de combinació que ha acabat amb una molt bona passada en profunditat d'en Joel que ha deixat sol a l'Oriol davant del porter i aquest ha executat una vaselina que no ha entrat a porteria per escassos centímetres ja que ha llepat el travesser. El gol ha vingut en una jugada que en Joel ha fet un gran canvi de joc que ha deixat tot sol davant el porter a en Narcís que no ha desaprofitat l'ocasió per marcar després que creués magistralment la pilota davant la desesperada sortida del porter de Llançà. Ha estat un gol que ha portat la tranquilitat tant a l'equip com a la parròquia escalenca ja que encarrilava molt bé el partit. Abans de que s'acabés aquest període els visitants encara han tingut una darrera ocasió de gol per ampliar l'avantage, ha estat després d'una centrada lateral de l'Oriol que l'Iker no ha arribat a rematar per molt poc.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Pau. En aquest parcial no s'ha jugat tant bé com en el tercer però tot i així el FC L'Escala ha dominat i ha portat el pes del partit, potser s'ha acusat un cert cansament ja que feia molta calor. Abans de marcar el gol, els escalencs han gaudit de tres aproximacions força perilloses a la porteria local. El CE Llança per la seva banda ha trenat dos molt bon contracops que semblaven perillosos però la defensa escalenca molt ben col.locada les ha tallat abans que els llançanencs poguessin xutar a porteria en condicions. El tercer gol visitant ha arribat al darrer minut i ha estat senzillament espectacular, ja que l'Aleix ha xutat des de gairebé mig camp, la pilota ha sortit com un obús i després de tocar el travesser ha entrat a porteria com una exhalació, com he dit abans sense cap mena de dubte un gol estratosfèric. Han jugat de porter en Joan dues parts i en Joel i en Marcos una part cadascun. Al minut cinc ha entrat l'Oriol per en Pau.

En definitva, partit entre dos excel.lents equips que no ha decebut, ja que tots dos conjunts ho han donat tot i han desplegat un bon joc. Merescuda victòria escalenca encara que massa àmplia pel que s'ha vist damunt el terreny de joc ja que el CE Llança ha gaudit de vàries ocasions de gol per haver marcat almenys un parell de gols.