2ª FASE / 6ª Jornada (Dissabte, 14-5-2011)

CF ESPLAIS P. 4 - FC L'ESCALA 0

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Oriol / Iker, Didac.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Cristian (min.14) /Descans/ 2-0 nº4 (min.28) /Descans/ 3-0 nº9 (min.39), 4-0 Cristian (min.40)

Partit molt estrany el que avui han disputat el CF Esplais P. i el FC L'Escala. en un dia que ha fet molta calor. Tot i no fer el seu millor partit els escalencs no han merescut caure amb estrèpit tal i com ha passat. Els escalencs han desaprofitat entre vuit i deu oacasions de gol per la seva part els castellonins han marcat en les seves quatre úniques aproximacions a la porteria escalenca. Potser els escalencs si que han acusat que han estat tres dies de Colònies i a partir de meitats d'últim quart han fet un baixon físic important.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Joel; Oriol. El partit ha començat amb un ritme baix per part dels dos equips amb molt joc al mig del camp i sense ocasions de gol per cap dels dos equips. A partir del minut quatre tot ha canviat, els escalencs s'han posat les piles i han agafat el domini i control del joc creant quatre ocasions de gol per avançar-se en el marcador però no han estat encertats de cara a gol i no n'han tret profit. Els castellonins no han inquietat la porteria escalenca.

Al segon període hem sortit amb: Joel; Joan, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Aquest parcial ha començat tal com ha acabat el primer, domini escalenc i els locals que es defensaven amb molta intensitat i col.locació. Després que els visitants han tornat ha gaudir d'un parell d'ocasions força clares de gol per inaugurar el marcador, han estat els de la vila comtal que han marcat en el minut quatre després d'una bona jugada en la primera ocasió en que s'acostaven a la porteria escalenca. El FC L'Escala lluny d'ensorrar-se ha tornat a agafar les regnes del partit i encara ha disposat de tres clares ocasions de gol per aconseguir l'empat però el porter local ha estat molt encertat.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Marcos; Aleix, Joan; Narcís, Joel, Iker, Didac. Període que ha començat amb la pressió dels escalencs per intentar remuntar el partit gaudint de tres molt bones ocasions de gol després d'haver combinat molt bé en equip, però avui no era el dia dels escalencs i no han pogut aprofitar-ne cap. Per contra el CF Esplais han tornat a marcar al minut vuit en la segona aproximació a la porteria contrària en tot el que portavem de partit. Els escalencs han tret forces de flaquesa i abans d'acabar el període encara han gaudit d'una altra clara oportunitat per marcar.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Joel, Marcos, Iker; Oriol. Els anxovers han sortit decidits a remuntar el partit i en els tres primers han gaudit de dues ocasions claríssimes de gol però el porter castelloní que avui ha fet un molt bon partit ho ha tornat a evitar. Els escalencs a partir de llavors s'han desanimat i han començat a acusar el cansanci i molt, a partir d'aquest instant (minut cin de joc) han baixat molt el ritme i no s'han tornat a aproximar a la porteria contrària. Als últims dos minuts han vingut els dos gols últims gols dels castellonins, que han sigut fruit de la desesperació, cansanci i frustació que tenien en aquells moments els escalencs. Al minut cinc han entrat en Narcís per en Joel. Han jugat de porter en Joan dues parts i en Joel i en Marcos una part cadascun.

En definitva, partit estrany en que la pilota no ha volgut entrar ja que els escalencs han desaprofitat entre vuit i deu ocasions de gol i els castellonins han aprofitat les quatre úniques que han tingut. Sense cap mena de dubte el FC L'Escala ha merescut molt més, ja que la mala sort, l'encert del porter local i posteriorment el cansanci han impedit que avui aconseguissin quelcom de positiu en la visita a Castelló d'Empúires.

Res a retreure als nostres jugadors pel que fa a l'entrega i intensitat, ja que ho han donat tot al damunt del terreny de joc. Al final del partit ja hem comentat que tant s'ha de saber perdre com guanyar. Ànims nens i Visca L'Escala !!!