4ª Jornada (Diumenge, 31-10-2010)

FC L'ESCALA 3 - CF ESPLAIS C. 2

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Didac / Nizar, Iván, Pau.

Gols: 1-0 Marcos (min.3), 1-1 nº9 (min.5), 2-1 Marcos (min.8) /Descans/ 2-1 /Descans/ 3-1 Didac (min.23) /Descans/ 3-2 nº9 (min.34).

Victoria dels escalencs en un partit que a pesar de les baixes ha merescut guanyar. Tot i l'ajustat del resultat els locals no han patit en excés per mantenir el resultat al seu favor, només als últims tres minuts i per la incertesa en el marcador s'ha patit, això si sense que els castellonins gaudissin de cap oportunitat clara per poder empatar el partit. Victòria important davant un equip que l'any passat a casa ja ens havia costat guanyar i que aquest any s'ha reforçat amb un parell de jugadors que l'any passat havien jugat al CF Peralada, a més aquest començament de Lliga ho havia guanyat tot.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Didac. Primer quart en que els costaners han estat superiors al rival avançant-se en el marcador amb dos gols, els visitants només s'han acostat a la porteria rival en el seu gol.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Iván; Pau, Marcos, Iker; Oriol. Els visitants han sortit decidits a empatar el partit però no ho han aconseguit (han gaudit d'un parell d'ocasions de gol), els escalencs tot i tenir alguna ocasió per marcar no ha aconseguit perforar la porteria contrària. Període igualat en quan a joc.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Pau, Marcos, Nizar; Didac. Parcial gairabé calcat al primer amb la diferència que només s'ha conseguit marcar un gol.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Aleix, Iván; Jordi, Oriol, Iker; Didac. Començament de quart on el CF Esplais ha sortit fort per intentar remuntar el partit. Quan s'havien disputat quatre minuts han fet pujar el 3 a 2 al marcador, a partir de llavors els escalencs s'han posat les piles i s'han tret de sobre el domini visitant. Els últims minuts s'ha patit més per la incertesa del marcador que no pas pel joc desplegat pel visitants ja que no han gaudit de cap oportunitat clara per marcar. Al minut cinc ha entrat en Marcos per l'Aleix.

En definitva bon partit del FC L'Escala davant un bon rival al que ha guanyat justament. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.