3ª Jornada (Diumenge, 24-10-2010)

CE GARRIGUELLA 2 - FC L'ESCALA 4

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Pau, Marcos, Iker; Oriol / Nizar, Jordi, Narcís, Joel, Didac.

Gols: 0-1 Marcos (min.4), 0-2 Oriol (min.8) /Descans/ 1-2 nº10 (min.19) /Descans/ 1-3 Marcos (min.24) /Descans/ 1-4 Joel (min.31), 2-4 nº2 (min.34).

Partit molt ben jugat per part de tots dos conjunts i dels que fan afició el que avui han disputat el CE Garriguella i el FC L'Escala. Victòria justa dels escalencs davant un equip que ha demostrat que estarà entre els millors de la categoria. S'han enfrontat dos equips que juguen amb molta intensitat però que juguen de manera força diferent, un equip el local que fa el joc més directe però alhora molt perillòs perquè disposa de bons elements a la davantera i els escalencs que intenten fer un joc més el.laborat i de combinació i que generalment surt bé encara que algunes vegades no tant.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Pau, Marcos, Iker; Oriol. Primer quart en que els costaners han combinat molt bé i han dominat el partit, això si sense crear ocasions molt clares de gol a part dels dos gols. Els locals no han inquietat la porteria rival, ja que no han pogut aprofitar cap contracop gràcies al gran treball defensiu que ha fet tot el conjunt escalenc degut a que sempre ha parat els possibles atacs a migcamp.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Joel, Oriol; Didac. Igual que al primer període el FC L'Escala ha tornat a combinar molt bé però en aquesta ocasió no ha sabut aprofitar les dues-tres ocasions de gol que ha tingut. Els locals no han creat perill fins al darrer minut de joc que han gaudit d'un llançament de falta i tot seguit han inaugurat el marcador després de "robar" una pilota a la frontal de l'àrea aprofitant que els visitants sempre han intentat sortir des de darrera amb la pilota jugada.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Didac. Igual que a les dues primeres parts, joc molt bo de combinació dels escalencs encara que només s'hagi marcat de penalty (molt clar) i no s'hagin aprofitat dues-tres ocasions força clares. S'ha de remarcar que el CE Garriguella ha desaprofitat la ocasió més clara que ha tingut en tot el partit (un 1 contra 1) només començar aquest període que hagués siginificat l'empat a dos i que potser hauria pogut canviar el signe del partit, a part d'aquesta gran ocasió els locals no n'han tingut cap més.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Joel, Pau; Oriol. Aquesta última part el joc escalenc no ha estat tant vistós tot i que també ha gaudit de les seves ocasions per marcar. Només començar el quart, els visitants han fet 1 a 4 que gairebé deixava sentenciat el partit. Tot i així els locals mai han llançat la tovallola i durant uns minuts han posat contra les cordes el rival per intentar reduir distàncies i ho han aconseguit mitjançant un penalty (per mi inexistent). Després de fer el 2 a 4 el CE Garrguella ha seguit pressionant de valent el rival però els escalencs s'han sabut defensar molt bé. S'ha de dir que després de marcar els locals, l'arbitre els hi hauria pogut pitar un penalty a favor (per mi molt clar) però no ha fet, crec jo que perquè ja n'havia pitat un d'inexistent. Després d'aquests minuts de pressió local els escalens han tornat a dominar el partit i han tornat a generar un parell d'ocasions de gol que no han sabut aprofitar, per contra els últims tres minuts el CE Garriguella no ha inquietat la porteria contrària. Al minut cinc ha entrat en Marcos per en Joel i l'Iker per l'Oriol.

En definitva molt bon partit i dels que fan afició el que avui Diumenge s'ha jugat a Garriguella entre dos grans equips que han jugat amb molta intensitat i han donat un molt bon espectacle futbolístic. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.