3r Amistós (Diumenge, 3-10-2010)

FC L'ESCALA 0 - AT.BISBALENC 4

Alineació: Nizar; Aleix, Jordi; Joan, Marcos, Iker; Didac / Iván, Narcís, Joel, Pau, Oriol.

Gols : 0-0 /Descans/ 0-1 nº10 (min.15), 0-2 nº9 (min.16) /Descans/ 0-3 nº5 (min.21) /Descans/ 0-4 nº12 (min.34).

Derrota justa del FC L'Escala davant el que és sense cap mena de dubte l'equip més bo i complet al que ens hem enfrentat des que l'equip va començar a competir ara fa dues temporades. L'At.Bisbalenc té 4 jugadors molt bons i la resta fan un bloc molt compacte. Els locals això si haurien merescut perforar la porteria contrària en més d'una ocasió però unes vegades l'encert del porter visitant i les altres per manca d'encert no ho ha conseguit. Aquesta temporada de cara a porteria no estem tant fins com és habitual però tot arribarà perquè d'oportunitats i joc ja se'n genera.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Aleix, Jordi; Joan, Marcos, Iker; Didac. Començament de període amb molt migcampisme i sense que cap dels dos equips acabés de generar cap ocasió de gol. Els dos equips s'han apropat tres vegades a la porteria contrària aixó si sempre ha donat més sensació de perill l'At.Bisbalenc encara que les ocasions de gol no fossin massa clares. En resum període mol igualat.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Joel, Pau; Oriol. Començament de període prometedor dels escalencs que han gaudit de dues ocasions de gol (no molt clares) que no han sabut aprofitar. A partir del minut tres, domini dels del Baix Empordà que han sabut aprofitar marcant dos gols seguits que han deixat una mica tocats als locals, a part del gol només han gaudit d'una ocasió per marcar. Als últims instants el FC L'Escala ha estat a punt de marcar. Major domini dels visitants encara que els escalencs mai han baixat la guardia.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Pau; Oriol. Potser ha estat el quart menys igualat en quan a joc de tot el partit. Només de fer la sacada inicial l'At.Bisbalenc ha tornat a marcar i els costaners han estat tres minuts KO, en que els visitants haurien pogut marcar algun gol més. Després els locals s'han posat les piles i han apretat de debó ja que han gaudit d'un parell d'aproximacions amb molt perill a la porteria contrària.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Nizar, Joel, Iker; Didac. Última part jugada de tu a tu i molt igualada tant en joc com en ocasions de gol. A l'últim minut l'At.Bisbalenc ha desaprofitat una ocasió molt clara de gol aprofitant que els escalencs volien sortir amb la pilota jugada, com gairabé durant tot el partit. De totes maneres avui s'ha sabut fer més bé que el dia del Begur perque ho anavem combinant amb alguna pilota llarga. Cada partit anirem millorant aquest aspecte del joc i ja no ens crearan algunes ocasions de gol que en aquests dos últims partits ens han creat. Al minut cinc ha entrat en Marcos per en Nizar.