2n Amistós (Dissabte, 25-9-2010)

FC BEGUR 5 - FC L'ESCALA 1

Alineació: Nizar; Joan, Iván; Didac, Joel, Iker; Oriol / Aleix, Jordi, Marcos.

Gols : 1-0 nº8 (min.9) /Descans/ 2-0 nº7 (min.12), 2-1 Iker (min.19) /Descans/ 3-1 nº6 (min.28), 4-1 nº10 (min.29) /Descans/ 5-1 nº11 (min.38).

Victoria justa del FC Begur encara que el resultat ha estat excessivament abultat pels mèrits que han fet els dos equips, els més just hagúes estat una victòria mínima pels locals. Els escalencs sempre han intentat jugar la pilota i han combinat més que els rivals això si sense saber aprofitar de les nombroses ocasions de les que ha gaudit, per la seva banda el FC Begur ha executat un molt bon joc directe i de contracop mortal de necesistat pels interessos escalencs. S'ha de destacar la gran actuació del porter local.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Iván; Didac, Joel, Iker; Oriol. Període dominat pels escalencs de principi al final desaprofitant inclús dues clares oportunitats de gol. Els locals no han passat de mig camp fins al minut set i han marcat el gol de falta quan mancava un minut per finalitzar el quart en la primera i única aproximació a la porteria visitant en tot el període.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Jordi; Nizar, Marcos, Iker; Didac. Domini altern però amb més ocasions pel FC L'Escala. Aquest quart ha estat equilibrat i els locals han sabut aprofitar una indecissió per poder marcar.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Jordi, Iván; Aleix, Marcos, Oriol; Joel. Quart on s'ha aprofitat per fer diverses proves (és en els amistosos que s'han de fer) que no han sortit tal com s'esperava, de totes maneres fins que els locals no han marcat després d'un contracop no havia anat del tot malament ja que s'havien desaprofitat dues ocasions de gol força clares, després del gol l'equip ha quedat tocat i ha pogut encaixar algun altre gol.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Didac, Joel, Iker; Oriol. Última part en que el domini també ha estat escalenc gaudint de dues clares oportunitats de gol, incloent-hi un penalty, per la seva banda el FC Begur ha marcat després d'un petit despiste defensiu. Al minut cinc ha entrat en Marcos per en Joel.

En definitva, partit molt intens i jugat de tu a tu entre dos molt bons equips. Derrota escalenca justa encara que massa abultada pels mèrits que han fet els escalencs. Avui han jugat de porter en Nizar i en Joan dues parts cadascun.