Torneig Vila Riera a Camprodon (Diumenge, 12-6-2011)

2º CLASSIFICAT al Torneig Germans Vila Riera de Camprodon
ENHORABONA NENS, PER LA GRAN TEMPORADA I EL GRAN TORNEIG A CAMPRODON QUE HEU FET. ARA A DESCANSAR I A GAUDIR DE L'ESTIU QUE US HO MEREIXEU QUE LA TEMPORADA HA ESTAT MOLT LLARGA,
AGAFEU FORCES DE CARES AL SETEMBRE.
FELICITATS !!! VISCA L'ESCALA !!!

PARTITS LLIGUETA:

Els partits de la Lligueta han tingut una durada de 16 minuts.

EF RIPOLLÈS 2 - FC L'ESCALA 0 (9:20h)

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Didac, Marcos, Joel; Oriol / Jordi, Iker, Pau.

Gols: 1-0 Aleix (min.7), 2-0 nº6 (min.15).

Primer partit, i com ens passa a cada Torneig hem sortit amb una marxa menys, una mica adormits. Això ho ha aprofitat l'EF Ripollès per dominar els primers set minuts de joc marcant el seu gol i gaudint d'una clara oportunitat per marcar. A partir del gol els escalencs s'han tret la son de les orelles i ha premut l'accelarador durant dos-tres minuts gaudint d'un parell d'ocasions molt clares per empatar l'encontre. Llavors l'encontre s'ha equilibrat amb un lleuger domini costaner, encara que les ocasions més clares les han tingut ripollesos mitjançant contracops rapidíssims i molt ben executats que han portat veritable perill. En definitiva victòria justa de l'EF Ripollès que ha demostrat ser un bon equip però sobretot amb tres molt bones individualitats que han estat el nº6, el nº10 (Gerard) i el nº7 (Aleix), encara que els empordanesos han merescut marcar algun gol.

UE CAMPRODON 0 - FC L'ESCALA 2 (10:20h)

Alineació: Joel; Joan, Jordi; Oriol, Marcos, Iker; Pau / Aleix, Iván, Didac.

Gols: 0-1 Iker (min.9), 0-2 Marcos (min.16).

Clara victòria escalenca que encara podia haver estat més clara si no s'hagués desaprofitat vàries oportunitats de gol. Els visitants només han inquietat en dos llançaments llunyans que no han creat massa perill.

CF RIBETANA 1 - FC L'ESCALA 4 (11:20h)

Alineació: Marcos; Aleix, Iván; Joan, Joel, Iker; Didac / Jordi, Oriol, Pau.

Gols: 0-1 Joan (min.2), 1-1 nº5 (min.3), 1-2 Iker (min.4), 1-3 Didac (min.6), 1-4 Aleix (min.11).

Molt bon partit el realitzat pels escalencs davant un rival que no s'ha li ha notat que era el primer any que competien i que fins i tot ha aconseguit empatar el gol inicial marcat pels escalencs. El FC L'Escala ha dominat tot el partit i ha fet el seu habitual joc de toc i combinació. S'ha de remarcar que s'han aconseguit dos gol de falta directe.

EF BOSC DE TOSCA 1 - FC L'ESCALA 4 (13:20h)

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Oriol, Marcos, Joel; Pau / Iván, Iker, Didac.

Gols: 1-0 nº8 (min.1), 1-1 Joel (min.3), 1-2 Joel (min.9), 1-3 Joel (min.11), 1-4 Marcos (Min.12).

Gran i clara victòria dels escalens davant un EF Bosc de Tosca que poca ha pogut fer davant de l'allau de joc dels escalencs. Tot i que només començar el partit, en la primera jugada del partit els escalens han encaixat el 0-1 no s'han enfonsat i ha fet el seu joc habitual per acabar remuntant el partit. S'ha de remarcar que el nº8 dels garrotxins és un molt bon jugador però estava una mica sol.

FC L'ESCALA 1 - CF B.L'EMPORDANET 1 (15:00h)

Alineació: Joel; Aleix, Jordi; Joan, Marcos, Iker; Didac / Jordi, Oriol, Pau.

Gols: 1-0 Oriol (min.6), 1-1 Joel P. (min.16).

Partit de tràmit ja que el FC L'Escala ja tenia assegurada la segona posició de la Lligueta i tampoc optava al primer lloc. Els escalencs tot i reservar-se de cares a les semifinals han fet un bon partit ja que han dominat en tot moment i han merescut la victòria ja que a part del gol han disposat de dues-tres ocasions per ampliar el marcador. Tot el contrari que ha fet el CF B.L'Empordanet que ha marcat el gol a l'últim minut de partit i en la única aproximació amb perill a la porteria contrària que han fet en tot el partit,

Les semifinals i la Final han tingut una durada de 20 minuts, dividits en dues parts,

SEMIFINAL:

UE CAMPRODON 2 (2) - FC L'ESCALA 2 (3) (16:35h)

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Oriol / Iván, Didac, Pau.

Gols: 0-1 Marcos (min.1), 1-1 nº24 (min.3), 2-1 nº19 (min.5) /Descans/ 2-2 Iker (min.18).

Penals: 0-1 Oriol, 1-1 nº20, 1-1 Marcos, 1-1 nº19, 1-2 Iker, 2-2 nº24, 2-3 Joel, 2-3 nº18.

Sense cap mena de dubte el pitjor partit que han jugat els escalencs en tot el Torneig davant un equip sensiblement inferior, ja que en les cinc enfrontaments que fins aleshores havien disputat el escalencs contra l'UE Camprodon sempre havien guanyat i amb solvència. Ha estat un partit molt estrany, els costaners s'han avançat en el marcador al primer minut de joc i tot seguit han gaudit d'una claríssima ocasió per ampliar l'avantatge. Llavors el conjunt escalenc s'ha confiat i els ripollesos han remuntant el partit en cinc minuts fatals dels anxovers. Abans d'acabar la primera part, als dos darrers minuts els escalencs han reaccionat i han dominat per acabar gaudint d'una clara ocasió per empatar. A la segona part els tres primers minuts han estat de domini escalenc això si sense gaudir de cap ocasió de gol, llavors els escalencs presa dels nervis i de la impotència (alguns jugadors) han quedat fora del paritit (bloquejats) i semblava fins i tot que llençaven la tovallola. Al minut set tot ha canviat (sobretot en l'actitud) amb dos canvis decisius, els escalencs han tornat a portar el pes del partit i a dominar, això si sense crear massa perill. I quan semblava que els costaners ja estaven eliminats ha arribat el gol salvador de l'Iker després d'un llançament de corner (jugada assajada). Als llançaments de penal la sort ha caigut del costat escalenc i s'ha aconseguit el passi a la Final. S'ha de remarcar que en Joan ha parat un penal.

FINAL:

EF RIPOLLÈS 3 - FC L'ESCALA 1 (17:50h)

Alineació: Joan; Joel, Iván; Didac, Marcos, Iker; Oriol / Aleix, Jordi, Pau.

Gols: 1-0 Aleix (min.7), 2-0 Gerard (min.9) /Descans/ 3-0 nº22 (min.15), 3-1 Joel (min.17).

La Final en quan a joc colectiu ha estat igualada inclús es podria dir sense cap mena de dubte que a la segona part els escalencs han dominat totalment, però amb el problema que no han estat encertats de cara a porteria desaprofitant quatre clares ocasions de gol. El que ha decantat el partit cap al costat del ripollesos ha estat l'enorme qualitat del seu nº7 (Aleix Garrido) que ens han informat que el FC Barcelona l'ha fitxat.

El partit ha començat amb domini altern i amb bon joc per part dels dos equips, ja que combinaven i triangulaven molt bé. La primera ocasió ha estat al minut dos pels escalencs, després d'una gran jugada col.lectiva la pilota ha arribat a peus de l'Iker que ha executat un excel.lent xut creuat que un defensor ripollès ha tret sobre la mateixa línia de gol quan el porter ja estava totalment superat. L'EF Ripollès ha tingut les dues següents jugades de gol, la primera en Joan ha fet una excel.lent parada després que l'Escola hagués combinat molt bé i la segona ha tornat ha arribar després d'una bona jugada de combinació però el jugador ripollès en aquesta ocasió ha creuat excessivament l'esfèrica. Tot això ha passat en el primers quatre minuts de joc, després el partit ha passat per una fase de migcampisme i amb domini altern altern sense que cap equip crees perill. Quan els escalencs tenien totalment controlat el partit ha sortit la qualitat individual del set ripollès que ha engaltat una pilota des de fora l'àrea que ha entrat pel mateix escaire. Els escalencs a diferència que a la Semifinal no s'han desmoralitzat i han seguit lluitant però han estat una altra vegada els de l'Escola que al minut nou han tornat a marcar després d'una recuperació de pilota en zona defensiva ripollesa i el posterior contracop executat ràpida i magistralment amb la posterior assistència de gol de l'Aleix que ha finalitzat molt bé en Gerard.

La segona part que han disputat els escalencs ha estat excel.lent i ha deixat molt bon gust de boca tant a l'afició com al cos tècnic escalenc ja que s'ha dominat i combinat molt bé gaudint de quatre ocasions per marcar molt clares (una d'en Marcos, una de l'Oriol i dues d'en Joel) però no s'ha estat prou encertat ni amb la fortuna necessària per aconseguir perforar la porteria contrària. Abans que el FC L'Escala aconseguís el gol de l'honor han estat els ripollesos que han tornat a marcar, una altra vegada gràcies a l'Aleix (nº7 de l'EF Ripollès) ja que després de driblar a tres defensors escalencs ha deixat el gol fet al seu company que només ha tingut que empenyer la pilota a porta buida cap al fons de la porteria. Amb el tres a zero els escalencs han seguit lluitant fins al final donant una molt bona imatge, el gol l'ha fet en Joel després d'una gran acció individual. Cap a les acaballes del partit l'EF Ripollès hauria pogut tornar a marcar després d'una altre magnífic contracop conduit per l'Aleix però ho ha evitat en Joan que ha realitzat una parada excel.lent després d'un xut a boca de canó del davanter.