12ª Jornada (Diumenge, 16-1-2010)

FC L'ESCALA 6 - CE GARRIGUELLA 1

Alineació: Nizar; Aleix, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac / Joan, Jordi, Joel, Pau.

Gols: 1-0 Marcos (min.3), 2-0 Iker (min.4), 3-0 Oriol (min.5), 4-0 Oriol (min.7) /Descans/ 5-0 Oriol (min.17) /Descans/ 5-1 Roger (min.22), 6-1 Iker (min.23), 7-1 Iker (min.27), 8-1 Joel (min.28), 9-1 Iker (min.29) /Descans/ 10-1 Joel (min.32), 11-1 Nizar (min.35).

Victòria escalenca més àmplia i còmode del que s'esperava ja que el CE Garriguella és un rival directe i un molt bon equip. Partit molt complet en tots els aspectes i facetes dels costaners: entrega, sacrifici, col.locació, tècnica i eficàcia ... S'ha de remarcar la entrega i lluita dels visitants, tot i que al minut cinc ja havien encaixat tres gols, mai han baixat els braços.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Aleix, Iván; Oriol, Marcos, Iker; Didac. El quart més ben jugat i complet per part dels locals en el que portem de temporada. Espectacular l'inici de partit, tant en joc com en eficàcia ja que al minut cinc ja es guanyava per tres a zero. Els últims cinc minuts s'han seguit jugant igual encara que no s'ha estat tant eficaç, el CE Garriguella només s'ha acostat a la porteria escalenca al darrers segons de quart i no ha aconseguit xutar a porteria.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Jordi; Oriol, Marcos, Joel; Pau. Igual que al primer parcial s'ha dominat clarament al rival però no s'ha estat efectiu de cara a porteria ja que a part del gol s'ha gaudit de 4-5 ocasions clares de gol per la seva banda els garriguellencs només han gaudit d'una ocasió de gol que ha resolt molt bé el porter escalenc.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Joan, Jordi; Oriol, Joel, Iker; Didac. Al principi de perídode s'han sortit una mica confiat i els visitants ho han aprofitat per fer el gol de l'honor (gràcies a un molt bon llançament de falta directe). Després els locals han tornat a fer un joc molt precís i de combinació igual que al primer quart que ha propiciat marcar quatre gols gairebé consecutius. En aquest parcial el CE Garriguella s'ha aproximat a la porteria escalenca un parell de vegades a part de l'esmentat gol.

Al darrer parcial hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Nizar, Marcos, Joel; Pau. Últim període en que degut al resultat i al desgast el joc local no ha estat tan precís però així i tot s'ha aconseguit marcar dos gols més i s'ha gaudit de dues ocasions molt clares de gol. Els garriguellencs han intentat llançar algun ràpid contracop però han estat molt ben parats per la sempre atenta i ben col.locada defensa escalenca. Al minut sis han entrat en Jordi per l'Aleix i l'Iker per en Joel. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.

En definitva partit espectacular del FC L'Escala davant un rival que poca cosa ha pogut fer davant l'allau de joc escalenc. Ha estat sense cap mena de dubte el millor partit de la Temporada el disputat pels locals.

ENHORABONA NOIS, SEGUIU ENTRENANT I TREBALLANT AIXÍ DE DUR QUE SEGUIREM MILLORANT. FORÇA L'ESCALA !!!!!