7ª Jornada (Dissabte, 20-11-2010)

FE FIGUERES DREAM TEAM 0 - FC L'ESCALA 5

Alineació: Nizar; Joan, Iván; Pau, Marcos, Iker; Didac / Aleix, Jordi, Oriol, Joel.

Gols: 0-1 Marcos (min.1), 0-2 Marcos (min.4), 0-3 Marcos (min.7) /Descans/ 0-4 Joel (min.13), 0-5 Aleix (min.16) /Descans/ 0-6 Joel (min.24), 0-7 Joel (min.27) /Descans/ 0-8 Didac (min.31), 0-9 Iker (min.37)

Victoria clara i merescuda del FC L'Escala davant de la FE Figueres. Els figuerencs poca cosa han pogut fer davant la manifesta superioritat escalenca.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Iván; Pau, Marcos, Iker; Didac.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Jordi; Oriol, Joel, Iker; Didac.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Nizar, Iván; Oriol, Marcos, Joel; Pau.

Al darrer parcial hem sortit amb: Nizar; Aleix, Jordi; Didac, Joel, Iker; Oriol. Al minut cinc han entrat en Marcos per en Joel, l'Iván per l'Iker i en Pau per l'Oriol. Han jugat de porter en Nizar i en Joan dues parts cadascun.