5ª Jornada (Dissabte, 6-11-2010)

FC BORRASSÀ 1 - FC L'ESCALA 6

Alineació: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac / Aleix, Pau, Joel, Oriol.

Gols: 0-1 Marcos (min.3) /Descans/ 0-2 Iker (min.17) /Descans/ 0-3 Joel (min.22), 0-4 Joel (min.27) /Descans/ 0-5 Narcís (min.32), 0-6 Aleix (min.35), 1-6 nº2 (min.36).

Victoria dels escalencs més difícil del que indica el resultat ja que els locals a pesar de ser el primer any que competeixen sóc un equip molt rocòs, físic i amb molta lluita que mai es dona per vençut. Els dos primers quarts dels costaners no han fet el bon joc que ens tenen acostumats ja que estaven força espessos i el rival ha sortit amb molta empenta i decisió. A partir del tercer quart els escalencs han començat a rutllar i els borrassanecs poca cosa han pogut fer.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac. Primer quart amb joc molt trabat i gens fluit degut a que els escalencs estaven molt imprecisos i que els locals pressionaven molt. Domini del joc visitant això si sense gaudir de gaires ocasions clares de gol, el FC Borrassa per la seva banda només s'ha acostat una vegada a la porteria contrària cap al final del quart i sense gaire perill.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Nizar; Pau, Joel, Iker; Oriol. Període gairebé calcat al primer però encara amb menys aproximacions amb perill a la porteria contrària dels escalencs.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Joan; Aleix, Jordi; Pau, Marcos, Joel; Didac. Els costaners han tornat a desplegar el seu joc habitual i els locals s'han vist superats una i altra vegada pels atacs escalencs, ha estat sense dubte el quart que s'ha jugat millor, ja que a part dels gols s'ha gaudit de nombroses oportunitats de gol. El FC Borrassà no ha passat pràcticament de mig camp.

Al darrer quart hem sortit amb: Nizar; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Iker; Oriol. Els escalencs han sortit al terreny de joc igual que al tercer parcial, amb bon joc i moltes ganes. També s'ha jugat molt bé però potser no s'ha gaudit de tantes ocasions per marcar. A diferència del tercer període els locals s'han acostat alguna que altra vegada a la porteria escalenca, el gol ha estat una excel.lent jugada local. Al minut cinc ha entrat en Marcos per en Joel i en Pau per l'Iker.

En definitva victòria del FC L'Escala davant un rival que als dos primers quarts ho ha posat força difícil. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun