2ª Jornada (Diumenge, 17-10-2010)

FC L'ESCALA 6 - CE JUNCARIA 1

Alineació: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Iker; Didac / Nizar, Iván, Pau, Marcos, Oriol.

Gols: 1-0 Iker (min.2), 1-1 nº14 (min.5), 2-1 Joel (min.9) /Descans/ 3-1 Iker (min.12), 4-1 Marcos (min.16) /Descans/ 5-1 Joel (min.28) /Descans/ 6-1 Joel (min.31), 7-1 Didac (min.33), 8-1 Marcos (min.37), 9-1 Narcís (min.38).

Victoria escalenca davant del CE Juncaria que aquest és el primer any que competeixen. Gran partit dels costaners davant d'un rival que ha plantat cara fins a l'últim quart en que s'ha desfondat. S'ha de remarcar que vist el partit d'avui els figuerencs guanyaran molts partits i els que perdin no ho faran tan clarament, a mesura que vagin agafant el ritme de competició milloraran molt ja que tenen dos-tres bons jugadors.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Jordi; Narcís, Joel, Iker; Didac. Primer quart en que els locals han portat el pes i domini del partit, a part dels gols s'ha gaudit d'una parell d'oportunitats per marcar. Els visitants s'han defensat força bé i han aprofitat una contra espectacular del que avui ha estat el seu millor jugador.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Iván; Pau, Marcos, Iker; Oriol. Peridoe gairabé calcat al primer en el que els visitants no han inquietat la porteria contrària gràcies al gran treball defenisu de l'equip escalenc.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Jordi; Joel, Marcos, Pau; Oriol. Part molt ben jugada pel FC L'Escala amb l'incovenient que no s'han sabut aprofitar les diverses ocasions de gol que ha generat l'equip. El CE Juncaria no ha passat del mig camp.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Nizar, Iván; Narcís, Joel, Iker; Didac. Ultima part espectacular i gairabé perfecte dels locals en que s'ha estat molt bé en tots els apartats del joc: Pressió defensiva, circulació de pilota, jugades d'estratègia, intensitat ... A part dels quatre gols d'aquest període se'n podien haver fet uns quants més, el rival poca cosa ha pogut fer davant l'allau de joc escalenc. Al minut cinc ha entrat en Marcos per en Joel i l'Oriol per l'Iker.

En definitva partit molt complet del FC L'Escala davant un rival que sempre ha donat la cara malgrat el bon joc dels locals. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun.