1r Amistós (Diumenge, 19-9-2010)

FC L'ESCALA 3 - EF BAIX TER 2

Alineació: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac / Aleix, Iván, Pau, Joel, Nizar, Oriol.

Gols : 0-1 nº9 (min.9), 1-1 Marcos (min.10) /Descans/ 1-1 /Descans/ 2-1 Joel (min.23), 2-2 nº10 (min.25) /Descans/ 3-2 Nizar (min.39).

Victoria dels escalencs davant un gran equip, en un partit jugat amb molta intensitat per part dels dos equips. Pel que s'ha vist damunt el terreny de joc potser el resultat més just hagués estat un empat, però els locals han tret profit del seu gran encert de cara a porteria contrària.

Avui hem començat jugant amb: Nizar; Joan, Jordi; Narcís, Marcos, Iker; Didac. Període amb molta lluita i molt joc al mig del camp sense gairebé oportunitats clares per cap dels dos equips a part dels gols. Els visitants s'han avançat quan faltava un minut per acabar la part però els escalencs han empatat tot seguit només de fer la sacada del mig del camp.

Al segon període hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Pau, Joel, Nizar; Oriol. Quart gairabé calcat al primer però sense gols. Això si l'EF Baix Ter ha gaudit de dues ocasions seguides molt clares després de robar la pilota arran d'àrea, ja que els locals sempre han intentat treure la pilota jugada.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Narcís, Jordi; Joel, Marcos, Iker; Didac. La tònica del partit ha seguit exactament igual que als dos primers períodes amb molta lluita i intensitat per part dels dos equips. Els locals s'han avançat al minut tres però els torroellencs han empatat inmediatament al cap de dos minuts, a part dels gols no hi ha hagut oportunitats clares de gol. Al minut cinc ha entrat l'Iván per en Joel.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Aleix, Iván; Nizar, Oriol, Iker; Pau. Lleuger domini escalenc ja que a part del gol que ha marcat quan faltava un minut ha gaudit d'un parell d'ocasions de gol força clares, els visitants han intentat sortir al contracop però no ho han pogut fer gairebé mai i quan ho han fet ha estat sense perill. Al minut cinc ha entrat en Joel per l'Iker.

En definitva, partit molt ben jugat per part dels dos equips. Victoria justa encara que si el resultat final hagués estat un empat a ningu li hagués estranyat. Avui han jugat de porter en Nizar i en Joan dues parts cadascun.