6ª Jornada (Diumenge, 14-11-2010)

FC L'ESCALA 4 - B. L'EMPORDANET 1

Alineació: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker; Didac / Nizar, Jordi, Pau, Marcos, Oriol.

Gols: 1-0 Aleix (min.1) /Descans/ 2-0 Joel (min.15), 3-0 Jordi (min.19) /Descans/ 3-1 nº4 (min.28) /Descans/ 4-1 Marcos (min.32)

Partit de màxima rivalitat el que avui s'ha disputat al Nou Municipal de L'Escala. Victòria justa del escalencs davant un equip que ha millorat molt respecte a l'última temporada ja que s'ha reforçat amb dos o tres jugadors, un d'ells ha estat l'Oscar que fins l'any passat jugava amb nosaltres. Els visitant ha estat un equip que ha vingut molt motivat i que ha lluitat totes les pilotes i que ha tingut molt clar que principalment havia de defensar-se.

Avui hem començat jugant amb: Joan; Aleix, Iván; Narcís, Joel, Iker; Didac. Primer quart en que els escalencs han sortit molt forts als primers quatre minuts ja que a part del gol del primer minut s'ha gaudit d'un parell d'ocasions de gol força clares. A parti de llavors els escalencs han seguit portant el pes del partit però sense gaudir de cap oportunitat gaire clara de gol, el B.L'Empordanet per la seva banda estava molt ben posicionat defensivament però que amb prou feines ha sortit del seu camp únicament s'ha acostat una vegada a la porteria escalenca a l'últim minut i amb relatiu perill.

Al segon període hem sortit amb: Nizar; Joan, Jordi; Pau, Marcos, Joel; Oriol. Període gairabé igual que el primer amb la diferència que els locals han tinfgut un parell més d'aproximacions amb perill a la porteria contrària i els visitants no s'han acostat a la porteria escalenca.

En aquest tercer quart hem jugat amb: Nizar; Aleix, Iván; Narcís, Marcos, Iker; Didac. Sense cap mena de dubte ha estat el període on els escalencs han estat més malament. Tot i això s'ha estat superior al rival i s'ha dominat el joc això si sense crear massa perill a la porteria visitant. Per la seva banda el B.L'Empordanet ha aprofitat la seva única aproximació per marcar el gol de l'honor.

Al darrer quart hem sortit amb: Joan; Nizar, Jordi; Pau, Marcos, Joel; Oriol. En aquest darrer quart la tònica del partit ha estat la mateixa que en els tres primers quarts, els escalencs portant el pes del partit i intentant crear joc i els visitants defensant-se molt bé. Així i tot els escalencs a part del gol del gol han creat dos oportunitats de gol molt clares de gol per ampliar l'avantatge.

En definitva victòria del FC L'Escala davant un rival que ha vingut molt motivat, que s'ha defensat molt bé i que mai ha donat cap pilota per perduda. Els escalencs tot i no tenir el millor dia han estat superiors al rival. Han jugat de porter en Joan i en Nizar dues parts cadascun